Textiel

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan textiel. Hieronder vindt u de textiel die wij u kunnen leveren:

Badtextiel

Wij hebben een breed aanbod aan badtextiel. Bijvoorbeeld handoeken, theedoeken, washandjes en gastendoeken. Dit is maar een klein deel van het gehele aanbod. Bekijk hier ons aanbod aan badtextiel.

Bedtextiel

U kunt ook bij ons terecht voor al het textiel in de slaapkamer. Dekbedovertrekken, onderlakens, flanellen lakens noem maar op. Van onder andere de bekende merken als Cinderella en Bonnanotte. Bekijk hier ons gehele aanbod aan bedtextiel.

Beenbekleding

Wij hebben een breed aanbod aan beenbekleding. Sokken, kousen, panty’s u kunt het bij ons allemaal vinden. Bekijk ons gehele aanbod aan beenbekleding hier.

Bovenkleding

Wij hebben vele verschillende soorten bovenkleding.  Wij hebben zowel bovenkleding voor jong en oud, en voor dames en heren. Bekijk snel ons gehele aanbod aan bovenkleding. 

Bretels, Zakdoeken en Petten

U kunt bij ons ook terecht voor vele soorten bretels, zakdoeken & petten. Bekijk hier ons gehele aanbod aan bretels, zakdoeken & petten. 

Huishoudtextiel

U kunt bij ons ook verschillende soorten huishoudtextiel vinden. Bijvoorbeeld  keukendoeken, theedoeken, spuugdoeken enzovoort. Bekijk ons gehele aanbod aan huishoudtextiel hier. 

Nachtkleding

Wij leveren nachtkleding voor dames en heren. Bekijk hier ons gehele aanbod aan nachtkleding.  

Onderkleding

Wij hebben een groot assortiment aan onderkleding. Wij leveren slips, hemden en thermokleding van verschillende merken. Voorbeelden van deze merken zijn Beeren, Palma en Ten Cate. Bekijk hier alle onderkleding die wij kunnen leveren.

Werkkleding

Als u werkkleding zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren werkkleding van topmerken zoals HAVEP. Bekijk ons gehele aanbod aan werkkleding hier.

Winteraccessoires

Wij hebben een groot assortiment aan winteraccessoires. Mutsen, sjaals, wanten noem maar op, u kunt het allemaal bij ons vinden. Bekijk hier ons aanbod aan winteraccessoires.